Glasswerk

Transport / Montaj

Home  >>  Servicii  >>  Transport / Montaj

GLASSWERK CONSTRUCT va pune la dispozitie materia prima (sticla) si echipa specializata care totodata se ocupa de coordonarea si proiectarea constructionala a oricarui proiect care implica o compartimentare de sticla din cadrul locuintei, spatiului de birouri sau a halei de productie. Fie ca este vorba de o usa batanta sau glisanta din sticla securizata, pereti sau sectionari din sticla securizata, pardoseli, scari sau copertine echipa noastra asteapta provocarile dumneavoastra pentru a va satisface dorintele si pentru a aduce un plus de design si spatialitate locuintei, biroului sau locatiei dumneavoastra.

De ce sa alegeti serviciile noastre de transport sticlă ?

Oferim servicii de transport sticla oriunde in Romania pentru ca este foarte important pentru noi sa nu ramana neservit nici macar unul dintre clientii nostri carora le place si apreciaza ceea ce facem. Ne dorim ca oricine vrea sa aduca arta si frumusetea sticlei in casa sa pentru a o transforma in acasa sa nu gaseasca nicio piedica, indiferent ca traieste la munte sau pe litoral.

De ce sa alegeti serviciile de montaj sticlă oferite de noi ?

Fie ca este vorba despre vitralii decorative, oglinzi sau placari cu sticla, fie ca este cazul unor balustrade, usi sau pereti de sticla, fie ca va doriti montajul unor pardoseli sau cabine de dus, serviciile noastre va putem recomanda avand o experienta de multi ani in care am lucrat si am intalnit o multime de situatii care ne-au perfectionat echipa, reusind sa adunam un portofoliu bogat de clienti multumiti. Multi dintre ei ne-au laudat mai departe in urma colaborarii noastre si suntem siguri ca multi ne-ar recomanda la randul lor daca ar auzi pe cineva ca are nevoie de servicii de montaj sticla.

Prioritatea noastra sau a fiecarei echipe de montaj GLASSWERK CONSTRUCT, este sa ofere produse si servicii de calitate superioara, avand in acelasi timp un design modern pe placul clientului, tinand cont de gusturile si dorintele fiecaruia. Oferim consultanta in domeniu pentru alegerea solutiei optime, atat in privinta accesoriilor folosite, a sticlei, dar si a design-ului produsului executat. Lucrarile noastre se remarca printr-o foarte buna executie si o atentie sporita acordata detaliilor. Aceste aspecte ne-au permis sa efectuam lucrari cu o complexitate din ce in ce mai mare.