Glasswerk

Prelucrarea Sticlei

Home  >>  Servicii  >>  Prelucrarea Sticlei

Tăiere Computerziată Sticlă

Șlefuire / Prelucrare Cant Sticlă

Găurire Sticlă

Laminare Sticlă

Securizare Sticlă

Glasswerk Construct vă oferă o serie de servicii cum ar fi: securizarea sticlei, laminarea sticlei, slefuirea (prelucrare cant), sablarea sticlei si prelucrarea CNC. Procesele de productie sunt controlate in fiecare etapa, astfel ca finisarile si prelucrarile sticlei sunt realizate la standarde inalte de calitate, cu rezultate excelente. Aceste transformari sunt efectuate pe o linie de productie moderna, dotata cu ultimele tehnologii.

Produsele noastre folosesc urmatoarele tipuri de sticlă

Sticlă Float: Geam normal cu tenta verzuie cu grosimi intre 4-25 mm ce poate fi prelucrata, vopsita sau sablata ,securizata si laminata pentru orice aplicatie sau produs din sticla.

Sticlă Ultra Clear: Sticla cu o claritate deosebita si cu tenta verzuie redusa in cant, perfecta pentru pereti din sticla datorita coeficientului sau ridicat de transmisie a luminii. Poate fi procesata si securizata, fiind astfel utilizabila in special la amenajarile interioare - placari cu sticla colorata, usi din sticla clare sau sablate, cabine de dus, balustrade din sticla, etc.

Sticlă colorat în masă: Sticla float transparenta de diverse nuante (bronz, gri, verde, albastra) ce poate fi supusa oricarui proces de prelucrare. Poate fi utilizat la realizarea oricarui produs de sticla, inclusiv la obtinerea geamului laminat, sablat sau duplex.

Sticlă duplex: Sticla laminata cu folie la mijloc, furnizata de producatorii de sticla si este supusa taierii si finisarii, pentru a fi adusa in cote finite. Nu poate fi securizata, totusi fiind considerata o sticla 'safe' poate fi utilizata la pereti din sticla si balustrade din sticla in cazul in care fixarea se face fara prinderi mecanice ce necesita gaurire. Geamul duplex poate avea in componenta sa sticla colorata in masa, clara, sau ultraclear.

Sticlă laminată: Sticlă multistratificat realizat in fabrica noastra folosit in special la executia treptelor si pardoselilor din sticla, cu 30-35 mm grosime pentru a sustine greutati distribuite ridicate. Foile de sticla pot fi gaurite si securizate inainte de a fi supuse procesului de laminare, vitrajul compozit rezultat fiind astfel utilizabil la executia copertinelor si a balustradelor din sticla cu prinderi mecanice.

Sticlă MATELUX: Sticla plana transparenta sau colorata in masa, Sticla Matelux are proprietatile mecanice ale sticlei plane, fiind cu usurinta prelucrata, gaurita, securizata si laminata, ansamblata in geam dublu izolator. Fiind un produs deosebit si elegant, ce filtreaza bland lumina, poate fi utilizat in tot felul de aplicatii: compartimentari din sticla interioare si usi, blaturi de masa, rafturi, cabine de sus,etc.. De asemenea, MATELUX ANTISLIP este creat special pentru a oferi proprietati anti-alunecare, fiind ideal pentru trepte si podeste.

Sticlă LACOBEL: Sticla vopsita realizata de AGC GLASS disponibila in 25 de culori moderne. Lacobelul este folosit numai la aplicatii interioare cum ar fi la mobilier (usi sticla glisante sau batante, rafturi, etc.) si pentru placarile cu sticla colorata a peretilor. Poate fi supus proceselor de prelucrare - taiere, finisare, gaurire, insa nu este securizabil.

Sticla vopsită: sticla float vopsita in fabrica noastra in orice culoare RAL, disponibila intr-o gama variata de grosimi de sticla. Avantajul sticlei vopsite este ca pot fi securizate inainte de vopsire fiind utilizate intr-un spectru mai larg de aplicatii.

Pe langa produsele de sticla mentionate, oferim si a varietate mare de servicii de prelucrare a sticlei. Pentru mai multe detalii alege una dintre serviciile din coloana stanga sau dreapta.

Prelucrare Sticlă CNC

Curbare Sticlă

Vopsire Sticlă

Sablare Sticlă

Lipire Sticlă UV