Glasswerk

Vopsire sticlă

Home  >>  Servicii  >>  Prelucrarea Sticlei  >>  Vopsire sticlă

Placare cu sticlă colorată sau vopsită reprezintă un domeniu inovativ în amenajarea locuinței.

Sticla colorată se poate folosi cu success în locul tradiționalei faianțe, sau pentru un design modern. Placarea cu sticlă se poate face în zonele de luru din bucătării, băi, dar și în zone de trafic intens din interiorul spațiilor comerciale și clădirilor de birouri. Pe lângă atributele decorative există și altele practice cum ar fi ușurința cu care se poate monta și curăța sticla decorativă, cu un număr redus de rosturi de îmbinare ce nu necesită chituire.

Ca și prelucrători, noi executăm sticlă vopsită la comandă conform cerințelor dvs. privind paletarul RAL de culoare și dimensiunile spațiului amenajat. În funcție de utilitatea produsului, are canturile perfect finisate și lucioase, atât pe drept, cât și pe rotund. Sticla colorată poate fi rezistentă la caldură și cu o duritate crescută, înainte de securizare și vopsire realizându-se decupajele și găurile necesare prizelor sau robineților existenți pe perete. Blaturile din sticlă colorată pe care le putem realiza pot avea forme diverse fiind prelucrate din AUTOCAD și tăiate cu precizie cu ajutorului CNC-ului.

Printre avantajele placării cu sticlă sunt: luciul ce oferă eleganță spațiului și ușurință în curățare. Pentru lipirea pe perete nu mai este nevoie de rost cum în cazul faianței care trebuia pusă bucată cu bucată, comparativ cu faianță sticla colorata se folosește la dimensiuni mult mai mari.

Sticla vopsită poate fi utilizată în mediile umede și are proprietăți de decolorare reduse dacă este placată corespunzător la interior cu materiale de bună calitate. Astfel, mai pot fi placate cu sticlă colorată lavoarele în băi, zonele de lucru și blaturile din bucătării, dar și zone de trafic intens din interiorul spațiilor comerciale și clădirilor de birouri (recepții, holuri, baruri, etc.).

no images were found