Glasswerk

Despre Noi

Home  >>  Despre Noi

Povestea Glasswerk Conctruct a inceput in 2015 din dorinta de a aduce pe piata sticlei din Romania o alta abordare a relatiilor Companie – Client, ridicarea standardelor de calitate a produselor si respectarea termenelor de productie si montaj. De-a lungul timpului am învățat că cel mai important este să ne ascultăm clienții. Doar așa am putut evolua. Investim în tehnologie și, cel mai important, în oameni.

Punct de lucru Glasswerk Construct este situat în clădirea UTIGLASS (Nojorid, 477/A)

Alegem cei mai buni furnizori, care pot livra conform standardelor noastre. Cat despre materia prima, lucram numai cu sticla de cea mai buna calitate de la producatori precum:

GUARDIAN, SAINT GOBAIN, AGC

Initial, Glasswerk Construct se adresa in special proiectelor de amenajari interioare, productia realizata fiind destinata in proportie de 90% proiectelor proprii de montaj. Pentru a putea mentine un standard inalt de calitate al produselor am realizat ca acest lucru implica investitii in utilaje. Asadar nu am facut rabat la calitate si ne-am orientat catre achizitia de utilaje noi si performante, de la furnizori europeni de renume. In acest fel, am ajuns sa crestem capacitatea de productie in permanenta. Mai mult, capacitatea noastra de taiere s-a triplat, ajungand la performanta de a prelua comenzi de la alte firme montatoare si sa le executam intr-un termen mai scurt decat alte firme procesatoare de pe piata.

Pe lângă gama variată de produse, oferim servicii complete de la ofertare până la montaj. Ne dedicăm fiecărui lucru până îl ducem la bun sfârșit.

Glasswerk înseamnă dezvoltare continuă pentru a oferi produse și servicii de cea mai bună calitate. Respectăm toate normele și procedurile pentru ca ceea ce livrăm clienților noștri să fie perfect până la ultimul detaliu.